„Dragoste din vremurile noastre…“, un nou volum semnat Daniel Mitre

Publicat de actualitati-arad in 12 Feb, 2013 | Parerea ta

fotoPentru Daniel Mitre, anul 2013 a început sub semnul creației, autorul pregătind un nou volum de proză, al doilea din cariera sa de slujitor al literelor.

„Dragoste din vremurile noastre…“ poartă semnătura sentimentelor profunde, a iubirii dintre oameni și cele cele mai frumoase lucruri mărunte pe care trebuie să le prețuim.

„Daniel Mitre este un scriitor sensibil, mijloacele lui literare sunt bine stăpânite de el; deşi îşi scrie cartea în proză, intuiesc în straturile profunde al sufletului său un bogat filon de poezie, pe care probabil îl va exploata când va simţi el momentul potrivit“, spune poetul Petre Don, într-o anterioară recenzie asupra rândurilor pe care autorul le așterne pe hârtie.

„Mi-am învățat lecția și țin cu dinții de tot ce am sedimentat până acum. Am trăit foarte puțin, dar intens. Am adunat atâta bucurie și satisfacții. Dragostea mea merită toată atenția din lume. Noi am învățat să iubim ce alții ignoră, dureros de multe ori, dar întodeauna învingătoare. «Dragoste din vremurile noastre» o dedic cu tot dragul celor care au învățat că sentimentele trebuie acceptate, nu respinse. Bucurați-vă de viață și de sentimente. Iubirea este unică. Noi suntem unici. Oamenii…“, a spus Daniel Mitre.

„Dragoste din vremurile noastre…“ numără aproximativ 1.000 de pagini și la sfârșitul acestei luni va fi disponibilă în librăriile din țară.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Social

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare