Ziarul electronic al arădenilor

Dr. Viorica-Elvira Pop – candidat independent la Primăria Aradului

FOTO VIORICA POPÎn cadrul conferinței de presă care a avut loc la sediul de campanie de pe str. Mihai Eminescu nr.53, Pop Viorica-Elvira și-a anunțat, în data de 06.05.2016, intenția de candidatură independentă pentru primar al Aradului. 

Alături de dânsa s-au aflat doamna avocat Claudia Ungur, în calitate de consilier juridic și cunoscutul maestru de karate, dr. Hajas Gabriel Bucher.

Principalele obiective sunt legate de însănătoșirea populației arădene precum și de importanța comunicării directe cu cetățenii, prin intermediul internetului, în cadrul programului propus: „Fiecare casă-o tabletă!”

A fost amintită și campania de strângere de semnături, în cadrul căreia doamna Pop a strâns personal, prin discuții directe cu cetățenii Aradului, majoritatea semnăturilor din cele 500 de până acum.

Un alt deziderat al doamnei doctor este îmbunătățirea administrării banului public, opinia sa fiind că fondurile nu sunt gestionate eficient și transparent. „Cetățenii Aradului, în cadrul discuțiilor, și-au manifestat nemulțumirea legată de calitatea  slabă a multor lucrări publice realizate în ultimii ani,raportată la sumele mari investite din resursele comunității.

Doar un primar independent, care nu este sub influența partidelor politice, sau a altor sfere obscure de influență, poate să fie o garanție pentru gestionarea eficientă și transparentă a acestor resurse”, a declarat dr. Viorica-Elvira Pop, candidat independent la Primăria Arad.

Viorica Pop a subliniat că este și va rămâne un candidat independent – pentru a putea fi, prin votul arădenilor, un primar independent.

Doamna Pop a transmis invitația celor care doresc să participe, voluntar, la campania electorală, de a i se alătura!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Viorica-Elvira Pop, candidat independent la Primăria Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *