Dovlecei cu sos de usturoi

Publicat de actualitati-arad in 19 May, 2013 | Parerea ta

Ingrediente:

2 dovlecei

două fire de usturoi

jumătate legătură pătrunjel

o lingură ulei de măsline

sare dupa gust

Mod de preparare:

Dovleceii se spală, se taie rondele sau pe lungime. Se pune pe foc tigaia dry cooker, iar când s-a încins se pun dovleceii. Se prăjesc  5-7 minute pe fiecare parte. Sosul de usturoi: firele de usturoi curăţate, spălate şi tocate mai mare se pun în blender împreună cu puţină sare, pătrunjelul tocat şi uleiul de măsline. Se lasă până se formează o pastă (3 min), şi se subţiază cu puţină apă.

Dovleceii se pot servi calzi sau reci cu sos.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare