Ziarul electronic al arădenilor

Două campioane la întâlnirea cu elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu“

La Arad, proiectul ,,Campionii României în școală, liceu și universitate“ s-a adresat, marți, micuților elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu“.

Elevii au avut-o ca oaspete pe câștigătoarea din weekendul trecut a Cupei României la tenis de masă la tineret, Bianca Crișan, multiplă medaliată la Campionatele Naționale dar și la Campionatele Europene și Balcanice.

Secondată de micuța judoka Carolina Szabo, Bianca le-a vorbit celor 120 de copii despre importanța practicării sportului, despre beneficiile lui asupra organismului. Alături de cele două campioane s–au aflat cei doi directori ai DJST Arad Cristian Gavra și Cuedan Dan, Nica Liliana inspector metodist la DJST Arad și Paul Barta inspector de sport la IȘJ Arad.

Și micuții elevi de la Gimnazială „Eminescu“ au fost curioși despre cum se pregătesc sportivii, despre ceea ce simt când sunt pe podium și li se cântă imnul național, sau cum îmbină școala cu sportul.

La sfârșitul întâlnirii, Bianca Crișan a jucat tenis de masă cu copiii prezenți în sală, iar Carolina le-a demonstrat și explicat micuților ,,mici secrete“ din judo, referitoare la căderi.

 (actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DJTS Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.