Dosare penale pentru infracțiuni în trafic

Publicat de actualitati-arad in 05 Dec, 2016 | Parerea ta

politiaMai multe persoane care au săvârșit infracțiuni rutiere au fost depistate de polițiștii rutieri din municipiul și județul Arad, la sfârșitul săptămânii trecute.

Astfel, pe strada Condurașilor din municipiul Arad a fost depistat un adolescent, în vârstă de 17 ani, care conducea un autoturism, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, pe DN79, pe raza localității Zimand Cuz, a fost identificat un bărbat, de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism care avea numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată.

Pe Calea Radnei din municipiul Arad, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, în vârstă de 66 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având suspedată exercitarea dreptului de a conduce.

Polițiștii rutieri au mai depistat câțiva șoferi care conducea în timp ce se aflau sub influența alcoolului.

Conform IPJ Arad, pe DJ 792D, pe raza localității Mocrea, a fost prins un bărbat, de 30 de ani, care conducea un autoturism cu numerele de înmatriculare provizorii expirate, fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe strada Mărășești din municipiu, a fost depistat un bărbat, de 35 de ani, din orașul Nădlac, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, pe DN 79A, a fost depistat un bărbat, de 60 de ani, din județul Timiș, care ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Conform procedurii, în toate cauzele s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele celor depistați săvârșind infracțiuni la regimul circulației rutiere, au fost întocmite dosare de cercetare penală“, se menționează într-o informare a Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare