Ziarul electronic al arădenilor

Dorel Căprar: „PSD Arad este solidar cu președintele Liviu Dragnea“

comunicat presaPSD Arad s-a declarat astăzi solidar cu președintele Liviu Dragnea și i-a cerut acestuia să nu demisioneze, mesajul fiind unul ferm și unanim în rândul liderilor de filiale din terioriu.

„Cum spunea și colegul meu senatorul Mihai Fifor, președintele Consiliului Național al PSD, la bază este o falsă problemă, Liviu Dragnea nu are nevoie de confirmări în partid.

Legitimitatea funcției sale a fost dobândită prin vot iar noi la Congres ne-am exprimat o opțiune ce rămâne valabilă și actuală astăzi.

Cu toții am considerat că o eventuală retragere a sa ar fi eroare politică ce ar duce la destabilizarea partidului, în prag de campanie electorală. Liviu Dragnea a fost pedepsit pentru faptul că și-a făcut datoria corect față de partidul pe care îl conduce, dar și față de milioanele de oameni care în 2012, la referendum, i-au spus în mod democratic lui Traian Băsescu să plece.

Militanții, nu numai din PSD, ci ai tuturor partidelor îndeamnă lumea la vot pentru că este sensul unei campanii electorale.

La referendum a fost o confruntare dură între poporul român și Băsescu. Liviu Dragnea trebuie să își continue munca de președinte al PSD, deoarece, într-o democrație, prezența la vot nu poate fi considerată un folos necuvenit.

Am arătat astăzi că suntem un partid unit și puternic și astfel intrăm în confruntarea electorală din iunie, pe care o vom căștiga cu siguranță”, afirmă deputatul Dorel Căprar, președintele organizației județene PSD Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *