Ziarul electronic al arădenilor

Dorel Căprar: Numirea lui Mihai Fifor ca ministru al Apărării, un plus important pentru Arad

„Ne onorează numirea senatorului Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, ca ministru al Apărării.

Consider că organizaţia din Arad este apreciată ca atare în forurile de conducere ale partidului, prin încredinţarea unei poziţii cheie, colegului meu, în Guvernul Tudose”, apreciază preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

„Suntem o echipă sudată la Arad iar preşedintele Liviu Dragnea, a remarcat în vizita recentă pe care a efectuat-o la Curtici, că organizaţia este mai puternică ca oricând şi a ajuns la o maturitate distinctă în ceea ce priveşte unitatea de acţiune şi comunicare.

Mă bucură în special faptul că arădenii au devenit partenerii noştri de dialog iar acest lucru se vede constant prin încrederea cu care ne susţin în toate proiectele din perioada post-electorală. Sunt multe lucruri de realizat pentru oraş şi judeţ, iar agenda noastră, a parlamentarilor PSD, este clară în ceea ce priveşte priorităţile investiţionale şi derularea planurilor de dezvoltare şi modernizare a urbei şi regiunii.

Personal, sunt fericit că forurile centrale ale PSD au decis să-i încredinţeze lui Mihai Fifor portofoliul Apărării şi cred cu convingere că se va achita la note superlative de prerogativele şi obligaţiile funcţiei.

Este un profesionist redutabil, un coleg şi un om responsabil şi are avantajul că în ultimele luni a lucrat la Ministerul Economiei ca ministru, a mers prin țară, a văzut obiective economice și în toată această perioadă a lucrat foarte mult împreună cu Ministerul Apărării pentru industria de apărare. Repet, pentru noi ca organizaţie şi pentru arădeni este un plus şi îi doresc lui Mihai mult succes în provocările profesionale care îl aşteaptă la minister”, spune deputatul social-democrat Dorel Căprar.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.