Dorel Căprar: „Nu putem accepta dictatura în Consiliul Local Municipal!“

Publicat de actualitati-arad in 30 Oct, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPSD Arad este revoltat de atitudinea primarului Falcă şi a consilierilor pe care i-a subordonat, în Consiliul Local Municipal (CLM).

„Şedinţele CLM se desfăşoară într-o clădire simbolică, în faţa căreia tinerii arădeni şi-au dat viaţa în decembrie 1989 pentru libertate şi democraţie.

Probabil domnul Falcă a uitat acest lucru, aşa cum a uitat deja că sute de arădeni au protestat în 2012, în acelaşi loc, împotriva naşului său cu apucături dictatoriale, Traian Băsescu. Nu putem să acceptăm dictatura în CLM, nu putem să acceptăm limitarea abuzivă a dreptului legal al consilierilor municipali de a se exprima.

Cerem primarului Falcă şi consilierilor care formează majoritatea să respecte democraţia, să respecte legea şi să permită opoziţiei să se exprime. Doar oamenii necinstiţi se tem de exprimarea unor opinii, pentru că se tem de adevăr!

Consider că circul pe care îl fac de o vreme încoace reprezentanţii PNL în consiliul local are şi un alt scop, în afara încercării de a reduce la tăcere opoziţia. Se urmăreşte deturnarea atenţiei de la subiectele cu adevărat importante aflate pe ordinea de zi.

Consider iresponsabil modul în care primarul Falcă tratează problema CET. Dânsul a retras de pe ordinea de zi preluarea reţelelor de termoficare, aşa cum tratează cu iresponsabilitate întreaga problemă a CET.

Este incredibil cinismul cu care dânsul spune că nu vrea să plătească salariile angajaţilor de la CET! Până la urmă, există o responsabilitate a patronatului faţă de angajaţi, iar în cazul CET patronatul este Consiliul Local Municipal!

Vina pentru situaţia CET-urilor nu este a muncitorilor, ci a administraţiei Falcă, pentru lipsa de investiţii şi pentru lipsa unei strategii coerente pentru cele două societăţi. Acestea sunt adevărurile pe care Gheorghe Falcă nu vrea să le audă în CLM şi în mass-media”, a spus deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare