Dorel Căprar: „Minciuna și dezinformarea, principalele arme ale PNL Arad“

Publicat de actualitati-arad in 28 Oct, 2016 | Parerea ta

dorel-caprar-28-octombrie-2016-1„Minciuna și dezinformarea sunt principalele arme ale PNL Arad“, spune deputatul PSD Dorel Căprar, referindu-se la enormitățile debitate de viceprimarul Aradului, Călin Bibarț cu privire la finanțarea unor investiții din orașul Lipova.

„Să vii să spui oamenilor că te lupți pentru obținerea de fonduri la Lipova pentru două obiective care sunt deja finanțate întrece orice limită.

Este vorba despre Complexul Sportiv și spitalul din orașul de pe Mureș, proiecte depuse de Primăria Lipova din 2014, aprobate, finanțate în totalitate de Compania Națională de Investiții și pe deasupra și licitate.

Mai mult decât atât, în ambele cazuri au demarat și lucrările de construcție. Ori Bibarț vine acum și servesțe în presă o tonă de gogoși cetățenilor, aproape la nivelul rețetarului de minciuni ale atât de absentului Gheorghe Falcă, preocupat în aceste zile de plagierea mesajelor PSD, în loc să se ocupe de tonele de probleme din propria curte administrativă.

În locul său, de minciună și dezinformare la nivel local se ocupă viceprimarul Bibarț, care rulează în precampanie teme false, alături de eternul slogan propagandistic de care ne-am săturat cu toții, mitul parlamentarilor PDL-PNL care aduc plus-valoare pentru județul Arad.

De la o poștă se vede că acești domni care mint de îngheață apele în exercițiul funcției au o altă agendă, neconformă însă cu interesele cetățenilor Aradului”, afirmă preşedintele organizaţiei judeţene PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare