Dorel Căprar: Avem încredere că Liviu Dragnea va conduce PSD la victorie

Publicat de actualitati-arad in 12 Oct, 2015 | 1 Commentariu

comunicat presaLiviu Dragnea este de ieri noul preşedinte al PSD. Membrii de partid ai PSD Arad s-au mobilizat duminică pentru a-şi alege preşedintele.

Din cei 8560 membri, 6931 au venit la vot iar 6917 voturi au fost valabil exprimate. Dintre aceştia, 2 272 de membri au votat în municipiul Arad.

„6740 de arădeni au votat pentru noul preşedinte al PSD. Pentru noi, este o bucurie că membrii de partid s-au mobilizat pentru aceste alegeri, deşi aparent, văzut din afară, alegerile cu un singur candidat nu au avut miză.

Am transmis un mesaj foarte clar: avem încredere că Liviu Dragnea va conduce PSD la victorie. Anul viitor este un an electoral, cu alegeri locale şi parlamentare, un an important pentru Arad şi pentru România. Avem nevoie de o conducere puternică, motivată, care să impună PSD ca principal partid politic în România.

În 18 octombrie, Congresul PSD va vota întreaga echipă de conducere care îl va sprijini pe Liviu Dragnea. Pe de altă parte, pentru noi a fost un test, în care am urmărit capacitatea de mobilizare.

Mă bucur că cei mai mulţi dintre colegii noştri s-au implicat şi au fost prezenţi, au arătat că ne putem baza pe ei în viitor”, a spus Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

1 comment

  1. liberal batrin says:

    Victoria securisto-social-democratilor impotriva poporului roman!Halal sa va fie,dragi cultivatori de trandafiri!

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare