Doliu în familia Iohannis. Președintele și-a anulat vizita la Nădlac

Publicat de actualitati-arad in 09 Oct, 2016 | Parerea ta

iohannisPreședintele Klaus Iohannis și-a anulat vizita pe care urma să o facă, marți, în orașul arădean Nădlac, deoarece în acea zi va participa la înmormântarea soacrei lui.

Georgeta Lăzurcă, mama soţiei preşedintelui României, a decedat duminică, la vârsta de 90 de ani. Aceasta locuia de o perioadă de timp în reşedinţa familiei Iohannis, de pe strada Bâlea din Sibiu, iar Carmen Iohannis ar fi fost cu ea în momentul decesului.

Administraţia Prezidenţială, prin purtătorul de cuvânt Mădălina Dobrovolschi, a confirmat decesul soacrei şi a transmis că „acesta este un moment dureros pentru familia preşedintelui“.

De asemenea, potrivit purtătorului de cuvânt, preşedintele Iohannis şi-a exprimat dorinţa ca acest eveniment să rămână în zona privată.

Totodată, Mădălina Dobrovolschi a menţionat că programul de marţi al preşedintelui Klaus Iohannis se va anula, el având anunţate pe agendă participarea la un forum economic România-Slovacia în Capitală alături de preşedintele Slovaciei, Andrej Kiska, precum şi o vizită la comunitatea slovacă din Nădlac, în judeţul Arad.

Vizita preşedintelui Slovaciei în România va avea însă loc conform programului anunţat, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
bioportal.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare