Ziarul electronic al arădenilor

Doi urmăriţi internaţional şi unul general, depistaţi la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac şi Turnu au depistat trei persoane pe numele cărora erau emise mandate de arestare preventivă şi mandate europene de arestare.

În data de 09.03.2017, în jurul orei 05:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Vasile L., în vârstă de 24 de ani, din judeţul Cluj. Acesta circula ca pasager într-un microbuz înmatriculat în Spania.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de influenţare a declaraţiilor şi ameninţare.

Câteva ore mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Ionuţ S., în vârstă de 21 de ani, din judeţul Galaţi.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de autorităţile din România un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani.

Aseară, în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Ion T., în vârstă de 29 de ani, din judeţul Galaţi.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de autorităţile din Germania, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

În toate cazurile, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IGPF. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.