Ziarul electronic al arădenilor

Doi români dați în urmărire generală, reținuți la Nădlac

nadlacDoi cetățeni români, care erau dați în urmărire generală, având de executat pedepse cu închisoarea, au fost depistați și reținuți la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota.

Primul dintre cei doi se numește Lucian C., are 28 de ani și este din București.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de autorităţile române, un mandat executarea a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei. Tânărul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an şi 5 luni cu închisoarea.

Câteva ore mai târziu, la acelaşi Punct de Trecere a Frontierei s-a prezentat pentru ieşirea din România și Daniel M., în vârstă de 36 de ani, din judeţul Vâlcea.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele lui Daniel M. era emis, de autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea de infracţiuni economice.

Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 7 ani.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor două persoane, care au fost predate unor echipe operative din cadrul IPJ Arad, pentru continuarea cercetărilor.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *