Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Doi polițiști din Arad aveau o plantație de cannabis

Trei persoane, dintre care doi polițiști de la Secția de Poliție din cartierul arădean Micălaca, au fost reținuți de procurori, fiind acuzați că ar deține o plantație de cannabis.

Unul dintre polițiști a fost prins la faţa locului, alături de un prieten când se pregătea să recolteze din plante.

Procurorul Miron Codrin din cadrul DIICOT Arad a declarat, duminică, corespospondenului News.ro, că doi poliţişti şi un prieten al acestora au fost reţinuţi pentru că s-ar fi ocupat de creşterea cannabisului pe un teren situat în zona unei păduri de lângă localitatea arădeană Iratoş.

Potrivit procurorului de caz, cei doi agenţi de poliţie lucrează în cadrul unei secţii din municipiul Arad (cartierul Micălaca) şi au fost în atenţia anchetatorilor din luna iulie,

„Unul dintre poliţişti şi prietenul lor au fost prinşi în flagrant când intenţionau să recolteze din cultura ampalsată în extravilanul localităţii Iratoşu. Al doilea agent de poliţie a fost ridicat de acasă. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă”, a declarat procurorul Miron Codrin, citat de News.ro.

Procurorii au efectuat şi percheziţii domicialiare în acest caz şi spun că au dovezi privind implicarea celor trei bărbaţi în trafic de droguri de risc.

UPDATE

Cei trei au fost prezentaţi, duminică, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare.

Instanţa a decis ca unul dintre poliţişti şi civilul să fie cercetaţi în stare de arest preventiv pentru 30 de zile, în vreme ce împotriva celui de-al doilea poliţist a decis măsura arestului la domiciliu, de asemenea pentru 30 de zile.  Poliţistul arestat este cel care a fost prins în flagrant pe plantaţie, când se pregătea să recolteze plante.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.