Ziarul electronic al arădenilor

Doi migranţi depistaţi de poliţiştii de frontieră

comunicat-presaPoliţiştii de frontieră arădeni, în cadrul activităţilor desfăşurate pentru securizarea frontierei de stat, au depistat doi bărbaţi, un cetăţean din Pakistan şi altul din Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera de stat spre Ungaria, pentru a ajunge în Germania.

Ieri seară, în jurul orei 20.20, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Curtici au efectuat controlul la trenul Inter Regio care circulă pe relaţia Braşov – Budapesta, ocazie cu care au depistat o persoană de sex masculin care nu avea niciun document asupra sa.

Din primele verificări a rezultat că este vorba despre cetăţeanul pakistanez Jaral N., în vârstă de 35 de ani, care a declarat că intenţiona să ajungă în Germania.

Tot ieri, 18.10.a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad, în cadrul unei acţiuni comune cu Serviciul Imigrări Arad, au depistat, în gara CFR din oraş, un cetăţean din Afganistan care nu îşi justifica prezenţa în zonă.

Din primele verificări a rezultat că persoana în cauză este Said N., în vârstă de 19 ani, care a declarat că intenţiona să ajungă în Germania.

Persoanele în cauză au fost predate Serviciului Imigrări Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *