Doi brazi de Crăciun, împodobiți în centrul Aradului

Publicat de actualitati-arad in 26 Nov, 2014 | Parerea ta

1Cei doi brazi de Crăciun, care vor fi împodobiți în acest an în centrul Aradului, au fost montaţi pe platformele amenajate în fața Palatului Administrativ.

Brazii, înalţi de aproximativ 15 de metri, au fost aduşi din pădurile din munţii Apuseni şi urmează să fie decoraţi şi împodobiţi cu globuri, iar în seara zilei de 5 decembrie va fi pornită instalația de lumini, în cadrul unui spectacol pentru copii.

Brazii de Crăciun din centrul Aradului vor fi împodobiţi cu mii de beculețe multicolore, flash-uri, globuri și beteală.

În acest an, în faţa Palatului Administrativ, în zona unde se desfășoară Târgul de Crăciun va fi montată, în premieră, o instalaţie de lumini sub forma unei cupole. Astfel, platoul din faţa Primăriei va fi acoperit de o cupolă luminoasă, la montarea căreia muncitorii au lucrat câteva zile.

De asemenea, angajaţii firmei care se ocupă de întreţinerea iluminatului public din oraş montează beculeţe colorate, ghirlande luminoase şi perdele de lumină, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Ghirlandele şi bannerele au fost montate deja în mai multe zone din centrul oraşului, în intersecţiile mari, pe poduri şi la intrările în Arad.

Totodată, vor fi montate ghirlande luminoase şi decoraţiuni speciale şi în Parcul Copiilor.

În zona Palatului Administrativ, unde este organizat Târgul de Iarnă şi pe strada Romul Veliciu, au fost montate deja perdele luminoase, iar strada Meţianu, prima stradă pietonală din oraş, va fi iluminată festiv cu candelabre şi globuri, formate din sute de luminiţe albe şi roşii.

2

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare