Doi braconieri din Arad, reținuți de polițiști

Publicat de actualitati-arad in 29 Dec, 2014 | Parerea ta

fotoDoi arădeni sunt cercetați pentru braconaj cinegetic, fiind acuzați că au împușcat un mistreț, iar în mașina lor au fost găsite arme și muniție de vânătoare, deținute ilegal.

Cei doi braconieri au fost prinși de polițiștii din Arad, în timp ce transportau, cu un autoturism, un porc mistreţ vânat ilegal.

Bărbații au fost reţinuţi pentru nerespectarea regimului armelor şi munițiilor şi braconaj cinegetic, iar armele, muniţia şi vânatul găsite asupra lor au fost ridicate.

„În noaptea de 28 spre 29 decembrie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Arad au oprit în trafic, la intrarea în municipiul Arad, un autoturism în care se aflau doi bărbaţi, din municipiul Arad, bănuiţi de braconaj cinegetic. În urma controlului, în autoturism, poliţiştii au descoperit un porc mistreţ împuşcat, două arme cu glonţ, mai multe cartuşe deţinute ilegal, o lunetă şi dispozitive pentru vedere pe timp de noapte“, se precizează într-o informare a IPJ Arad.

Cei doi bărbați au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi munițiilor şi braconaj cinegetic, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, în aceeaşi cauză, poliţiştii efectuează, luni, 9 percheziţii domiciliare la alte persoane bănuite că ar fi implicate în activitatea infracţională.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare