Doamne şi domnişoare, la plimbare pe biciclete

Publicat de actualitati-arad in 02 Jun, 2013 | Parerea ta

IMG_7567GALERIE FOTO Peste 200 de doamne și domnișoare au participat, duminică, la o paradă a bicletelor organizată prin centrul Aradului, scopul acestui eveniment fiind promovarea mersului pe bicicletă în rândul persoanelor de sex feminin.

Participantele la promedana pe biciclete au îmbrăcat pentru acest eveniment rochii de vară, pălării, iar bicicletele au fost împodobite cu multe flori și baloane.

Conform organizatorilor, SkirtBike, aflat la a doua ediţie, este un eveniment destinat cu precădere reprezentantelor sexului feminine, care trebuie să fie îmbrăcate în rochițe și fustițe cât mai colorate.

Punctul de întâlnire a doamnelor și domnișoarelor a fost Piața „Avram Iancu“. După ce şi-au luat de la organizatori numărul de ordine, baloane şi o sticlă cu apă, participantele s-au fotografiat alături de bicicletele lor.

Câteva dintre participante au etalat ţinute originale, cum ar fi costumul lui Albă ca Zăpada, un costum tradiţional nemţesc și rochii din dantelă.

Pentru această promenadă, bicicletele au fost împodobite cu flori de levănţică, muşeţel, maci, lăcrimioare, garofiţe, hortensii, trandafiri, dar şi panglici colorate. Unele dintre participante şi-au luat cu ele şi căţeii.

De asemenea, alături de reprezentatele sexului frumos au participat la Skirt Bike şi câţiva bărbați, unul dintre ei purtând un costum tradiţional scoţian.

După ora 15.00, doamnele și domnișoarele cu bicicletele au pornit pe traseul Piața „Avram Iancu“ – Palatul Administrativ – str. I.C. Brătianu – Faleza Mureșului – Parcul Europa.

„SkirtBike Arad este un eveniment destinat în întregime femeilor, care oferă biciclistelor din Arad oportunitatea de a-şi etala feminitatea pe două roţi. Scopul acestei promenade este susţinerea fetelor să pedaleze în oraş”, a spus Lidia Flutur Georgiu, una dintre organizatoarele evenimentului. Aceasta a mai adăugat că este posibil ca la toamnă să fie organizată la Arad o nouă ediţie a Skirt Bike.

Prin acest eveniment, organizatorii şi-au propus să încurajeze femeile să folosească bicicletele ca mod de viaţă, în transportul lor de zi cu zi şi să înţeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricţionează în nici un fel activitatea, ele putând purta orice fel de îmbrăcăminte, fără a-şi pierde feminitatea și frumusetea, iar naturalețea le este garantată prin libertatea de mișcare, au mai spus organizatorii.

Ediția din acest a SkirtBike a mai cuprins și diverse concursuri, cum ar fi Miss Skirt Bike 2013, Miss cel mai înalt toc, Miss cea mai frumos împodobită bicicletă și Miss cea mai asortată cu bicicleta.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia „Enjoy the Ride” și de Lidia Flutur Georgiu, pasionată a mersului pe bicicletă, în colaborare cu Asociaţia „Paşi peste Graniţe” și Asociația Bicicliștilor Amatori Arad.

text&foto: actualitati-arad.ro

AICI FOTO DE LA SKIRTBIKE ARAD 2013

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare