Ziarul electronic al arădenilor

Distribuţia gazelor naturale, sistată pe trei străzi din municipiul Arad

comunicat-presaPentru efectuarea unor  lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Distribuţie România este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, vineri, 18 noiembrie, începând cu ora 9.00, pentru consumatorii de pe străzile:

Calea Iuliu Maniu, blocuri: A, B, C, D, E, F, P1, P2, P3, P4;

Vaslui, blocuri: 717 – 734, 705 – 707, 709 – 714;

Marginei.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de E.ON România. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *