Ziarul electronic al arădenilor

Distribuţia gazelor naturale, sistată în localitatea Fântânele

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale de către compania Transgaz, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, marți, 4 aprilie, începând cu ora 8.00, în localitatea Fântânele din județul Arad.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, după finalizarea lucrărilor efectuate la sistemul naţional de transport al gazelor naturale în cursul zilei de miercuri, 5 aprilie.

Reluarea alimentării tuturor consumatorilor din localitate este estimată să se încheie cel târziu până la ora 20.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania Delgaz Grid. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.