Discuţii privind implementarea proiectele transfrontaliere, la Primăria Arad

Publicat de actualitati-arad in 21 Sep, 2015 | Parerea ta

intalnireReprezentanții administrațiilor din Arad și Bekes s-au întâlnit, luni, la Primăria Arad pentru a analiza viitoarele proiecte de dezvoltare care vor fi derulate în parteneriat în cadrul noului program de cooperare transfrontalieră Interreg România-Ungaria 2014-2020, finanțat de Uniunea Europeană.

La întâlnire au participat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă și viceprimarul Levente Bognar, administratorul public al Municipiului Arad, Claudia Macra, Adrian Țolea, președintele interimar al Consiliului Județean Arad, Zalai Mihaly, președintele Consiliului Județean Bekes, Simonka Gyorgy, deputat în Parlamentul Ungariei, Szasz Zsolt, directorul Agenției de Dezvoltare a Județului Bekes, alături de responsabili din departamentele administrațiilor locale din Arad și Bekes.

În cadrul discuțiilor s-au analizat direcțiile de colaborare și s-au pus la punct proceduri de lucru.

Cei prezenți au stabilit ca săptămânal să aibă loc întâlniri între echipele responsabile, pentru evaluarea stadiului proiectelor și a încadrării în obiectivele propuse.

Cooperarea între Arad și Bekes pentru atragerea de fonduri europene s-a concretizat până în prezent prin implementarea a numeroase proiecte care au contribuit la dezvoltarea socio-economică și de infrastructură a regiunii.

Proiectele finanțate prin programele Phare-CBC și HU-RO au fost derulate la nivelul administrațiilor locale și județene, la nivelul mediului de afaceri, al mediului universitar, etc.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare