Ziarul electronic al arădenilor

Diplome de onoare pentru foștii angajați din instituțiile publice

IMG_4673GALERIE FOTO Sute de persoane care s-au pensionat în perioada 2013-2015, după ce au lucrat în instituții publice din municipiul Arad, au primit câte o „Diplomă de onoare“, la ediția din acest an a Zilelor Administrației.

Diplomele au fost înmânate, joi, în sala „Regele Ferdinand“ din Palatul Administrativ, de primarul Aradului, Gheorghe Falcă, și viceprimarul Cătălin Țițirigă.

Acordarea celor peste 400 de diplome de onoare a fost aprobată în ședința Consiliului Local Municipal. Printre cei care au primit, joi, câte o diplomă s-au aflat persoane care au activat în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, Complexului Muzeal, Filarmonicii de Stat, Bibliotecii „A.D. Xenopol“, Teatrului Clasic „Ioan Slavici“, Centrului Cultural Județean şi în insituţiile de învăţământ.

„Începând din anul 2016, administraţia publică locală doreşte ca, în fiecare an, cu prilejul sărbătoririi Zilelor Administraţiei, să fie elogiaţi, în cadru festiv, toţi cetăţenii din municipiul Arad care au activat în cadrul instituţiilor publice în diferite domenii de activitate şi care au contribuit, prin natura activităţilor intreprinse, la dezvoltarea oraşului. Activitatea dumneavostră trebuie apreciată de administraţia locală. An de an vom face acest lucru.

Vreau să ştiţi că sunteţi propuşi de oamenii din direcţiile şi instituţiile în care aţi lucrat, noi doar facem un gest de respect. Pentru că trăim într-o societate în care s-a cam uitat ce înseamnă respectul. Şi avem nevoie să înţelegem ce înseamnă respectul pentru noi, pentru mine ca primar, pentru cetăţeanul din jurul meu, chiar dacă de multe ori nu primeşti acelaşi respect, respectul pentru valorile familiei, respectul în comunitate. (…) Toate aceste lucruri trebuie respectate. Şi măcar noi putem să facem acest gest. Noi între noi să ne recunoaştem meritele. Eu vă recunosc meritele şi vă respect”, a spus Gheorghe Falcă.

Printre cei aflați pe liste pentru acordarea diplomelor de onoare s-au aflat Ioan Nicolae Cotrău, Viorel Memete, Olimpia Parău, Leontin Ţârle şi Viorel Turla, care au lucrat în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, dar și Augustin Mureşan, George Pascu Hurezan şi Grigore Cheşa, care au activat în cadrul Complexului Muzeal Arad.

De asemenea, au mai fost pe liste și Mihai Dogaru, Artemiu Şimonca Opriţa, Mirela Şimonca Opriţa, Dorin Frandeş, foşti angajaţi ai Filarmonicii de Stat din Arad, precum și Elena Paşca, fostă angajată a Bibliotecii „AD Xenopol”.

Pe liste s-au mai aflat foşti angajaţi ai Centrului Cultural Judeţean, printre care Ioan Tuleu, Horia Truţă, Virgiliu Bradin, Doru Bogdan, Cătălin Ionuţaş, Eugeniu Criste, Aurora Tătar şi Vasile Dan.

Totodată, mai multe de persoane care au lucrat la Primăria Municipiului Arad au primit diplome. Printre aceştia se numără Petru Tamaş, fost director executiv al Primăriei, Corina Afrodita Oarşă, Sanda Lango, Valerica Sobaru.

text&foto: actualitati-arad.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *