Din cauza necazurilor, o femeie s-a aruncat în Mureș

Publicat de actualitati-arad in 28 Feb, 2013 | Parerea ta

femeie-249x300Cadavrul unei femei, care a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână, a fost găsit, joi, în râul Mureș, în apropiere de restaurantul Perla din Arad, iar apropiații femeii spun că aceasta a amenințat de mai multe ori că se sinucide.

Trupul femeii a fost găsit, joi, în jurul orei 11.00. Cadavrul a fost văzut de un tânăr care se plimba pe mal. Acesta a anunțat apoi la serviciul unic de urgență 112, iar la fața locului s-au deplasat reprezentanții ISU și cei ai Poliției. Pompierii au acționat timp de aproape o oră pentru a scoate cadavrul pe mal, acesta fiind prins între crengi.

Polițiștii au stabilit identitatea femeii, cu ajutorul aparținătorilor, care au recunoscut-o după hainele cu care era îmbrăcată. De asemenea, într-unul dintre buzunare au fost găsite cheile de la garsoniera din Micălaca, în care a locuit.

Femeia găsită înecată se numește Maria Vlad și avea 48 de ani.

Cunoscuții femeii spun că aceasta a lucrat ca agent la o firmă de pază și protecție, iar, recent, a fost disponibilizată. Totodată, unicul ei fiu a ales să plece din ţară şi să îşi caute un loc de muncă în Germania. Din aceste cauze, femeia a suferit, se pare, o depresie.

Oamenii mai spun că femeia i-ar fi spus de mai multe ori surorii sale că se va arunca în Mureș, deoarece numai suportă grutățile cu care se confruntă.

Înainte de a se sinucide, Maria Vlad a lăsat cartea de identitate pe masa din garsoniera în care locuia şi şi-a sunat câțiva prieteni, cărora le-a spus că nu mai rezistă şi că se va arunca în Mureş.

După ce femeia a dispărut de acasă, familia ei a cerut ajutorul Poliției, pentru a o găsi.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare