Ziarul electronic al arădenilor

Diana Mariș Costea: „Nu vreau bani de la ucigașul lui Vale“

dianaPrezentatoarea TV Diana Mariș Costea susține că nu va cere bani celui care, la începutul lunii martie, l-a omorât pe soțul ei, Valentin Costea, dar vrea ca ucigașul să primească pedeapsa „pe care o merită, mai ales de la Dumnezeu“.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Diana Mariș Costea a dezmințit unele informații conform cărora ar cere bani de la cel care i-a omorât soțul.

„Nu m-am constituit parte civilă în procesul criminalului lui Vale! Informațiile de pe site-ul Tribunalului Arad nu corespund realității. De aceea, tuturor celor care m-au condamnat, blamat, înjurat etc, că aș fi cerut bani criminalului, le transmit că au o doagă lipsă și pot apela cu încredere la Daniel Hodiș, criminalul lui Vale, să le aranjeze cutia craniană!“, a scris Diana Mariș Costea, joi, pe pagina ei de Facebook.

Procesul în care Dan Dorel Hodiș va fi judecat pentru uciderea lui Valentin Costea va începe în 18 mai.

Diana Mariș Costea a spus, la parastasul oficiat în memoria lui Valentin Costea, că își dorește ca ucigașul să fie „aspru pedepsit“.

„ Pentru mine, ceea ce a însemnat Vale nu se termină aici. Vale va rămâne în inima mea atât timp cât voi trăi pe acest pământ şi voi încerca să îi păstrez amintirea vie şi frumoasă. (…) Celui care ne-a făcut acest rău, sper ca Dumnezeu să-i dea pedeapsa pe care o merită. Sper ca justiţia din Arad să dea un exemplu pentru întreaga ţară. Să ne mobilizăm de aici şi să arătăm cum trebuie pedepsiţi oamenii care fac astfel de lucruri cu o asemenea bestialitate şi cu o asemenea cruzime. Sper să îşi primească pedeapsa pe care o merită, mai ales de la Dumnezeu“, a spus Diana Mariș Costea.

De asemenea, Diana Mariş Costea a mai spus că durerea pierderii soţului ei va fi „răscolitoare pentru mult timp de acum încolo“, în condițiile în care va începe procesul celui care l-a omorât pe Valentin Costea.

Arădeanul Valentin Costea, sau Kidu’, cum mai era cunsocut de prieteni, mecanic auto specializat în tunning-ul motoarelor, a fost transportat în stare gravă la spital, în 5 martie, după ce a fost găsit bătut și plin de sânge în atelierul său.

Dan Dorel Hodiș (24 ani), agresorul lui Valentin Costea, este consumator de droguri și a spus în fața anchetatorilor că a vrut să fure bani de la acesta, din cauza sărăciei și datoriilor pe care le are.

El a fost dus la cercetări la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, unde a spus că „sărăcia și datoriile“ l-au determinat să recurgă la acest gest.

Tânărul era angajat fără forme legale la atelierul deținut de Costea. El le-a spus anchetatorilor că l-a lovit cu o bară metalică pe Costea. Agresorul spune că a vrut să fure bani de la patronul său, însă pentru că nu a găsit i-a luat doar telefonul mobil, pe care l-a vândut.

CITITI SI:

Agresorul lui Kidu’ este consumator de droguri

Diana Mariş Costea: „Vale va rămâne în inima mea”

Vale a plecat în „ultima cursă“ în aplauze și cu motoarele turate (GALERIE FOTO)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.