Ziarul electronic al arădenilor

DGASPC Arad: Program modificat la comisii în perioada vacanței de vară

Pentru a preîntâmpina orice disconfort cauzat persoanelor interesate să depună dosarele de reevaluare/evaluare Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad anunță că începând de săptămâna viitoare, Comisia pentru Protecţia Copilului Arad  îşi va întrerupe temporar activitatea în intervalul 17 iulie 2017 – 11 august 2017, întrunirea în ședință fiind supendată până la mijlocul lunii august, ca urmare a intrării în concediul de vară a membrilor acesteia.

Dosarele beneficiarilor care aveau termen limită de soluționare în perioada de vacanță au fost prelucrate în avans, astfel încât să se respecte termenele prevăzute de lege pentru soluţionare şi pentru ca aceștia să poată beneficia de continuitatea drepturilor prevăzute de lege.

În ceea ce privește programul Comisiei Județene de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap și acesta suferă modificări, începând de săptămâna viitoare și până la finalul lunii august fiind următorul:

17 iulie 2017 – 3 august 2017 – activitate suspendată

4 august 2017 – 11 august 2017 – CEPAH se întrunește ori de câte ori este nevoie

14 august 2017 – 22 august 2017 – activitate suspendată

23 august -31 august 2017- CEPAH se întrunește ori de câte ori este nevoie

Menționăm că în această perioadă atât Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului, cât și Serviciul Secretariatul Comisiei de Protecția Copilului și a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap nu își întrerup activitatea, funcționând după programul stabilit.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGASPC Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.