Ziarul electronic al arădenilor

DGASPC Arad a organizat consultarea anuală cu primăriile

intalnire-1Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad a lansat tuturor primăriilor din județul Arad invitația de a participa la Consultarea Publică Anuală cu furnizorii publici de servicii sociale din județul nostru.

Tema propusă pentru întâlnirea de lucru este „Elaborarea Planului Anual pe anul 2017 privind implementarea Strategiei de Dezvoltare a Serviciilor Sociale a județului Arad 2014- 2020”.

Vor participa la consultare reprezentanții celor 78 de unități teritorial administrative din județul Arad, respectiv asistenții sociali de la nivelul fiecărei primării care cunosc realitățile din sfera socială din localitățile din care provin, fiind interfața dintre cetățean și autoritățile publice locale.

Această întâlnire vine după ce la începutul lunii noiembrie, D.G.A.S.P.C. Arad, în baza parteneriatelor solide pe care le are cu mediul ONG arădean, a convocat reprezentanții organizațiilor neguvernamentale din județul Arad acreditate să furnizeze servicii sociale.

Elaborarea acestui plan se realizează pornind de la evaluarea Planului anual de acțiune pentru anul 2016 și urmărește implicarea activă și capacitarea autorităților administrației publice locale și a ONG-urilor care furnizează servicii sociale în județul Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGASPC Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *