DGASPC Arad, nominalizată la Gala Națională în Asistență Socială. Cum puteți vota

Publicat de actualitati-arad in 21 Feb, 2017 | Parerea ta

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad a fost nominalizată la categoria „Premiul instituția anului” în cadrul celei de-a IV-a ediții a Galei Naționale în Asistență Socială, eveniment organizat anual de Colegiul Național al Asistenților Sociali.

Pentru a câștiga această competiție avem nevoie de sprijinul tuturor celor care ne apreciază activitatea. Cu un singur click pe http://gala.cnasr.ro/  ne puteți oferi votul de încredere, promovând astfel la nivel național activitatea pe care o desfășoară în slujba comunității și a beneficiarilor cea mai mare instituție de asistență socială din județul Arad.

Finaliștii apar în ordine alfabetică. Pentru cele 18 premii care se vor decerna la Gală au fost validate pentru votul online 745 de persoane.

Așadar, fiecare vot contează, iar nominalizările pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad pot fi accesate la următoarele link-uri găsi aici:

http://poll.cnasr.ro/poll/14 Premiul Institutia anului-DGASPC ARAD

http://poll.cnasr.ro/poll/17 Premiul pentru întreaga carieră în asistență socială-Stark Erika-director DGASPC Arad
http://poll.cnasr.ro/poll/1 asistentul social al anului- Rusu Andreea – asistent social DGASPC Arad

http://poll.cnasr.ro/poll/2 Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului-Dehelean Ionela
http://poll.cnasr.ro/poll/7 Asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu-Gîrd Daniela-Aida
http://poll.cnasr.ro/poll/8 Asistentul social din domeniul combaterii discriminării/ minorităţi-Varga Sida Lucia

http://poll.cnasr.ro/poll/3 -Premiul Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi-Tudorache Raluca

 „Nominalizarea la această Gală, prin care an de an, se urmărește să promoveze perfomanța în domeniul social ne onorează și reprezintă pentru noi un motiv de mândrie. Aceasta pentru că prin activitatea pe care o desfășurăm încercăm să venim în întâmpinarea nevoilor beneficiarilor noștri, astfel încât interacțiunea cu instituția noastră să nu fie una anevoioasă, iar proiectele și inițiativele noastre să aibă ca finalitate bunăstarea oamenilor și combaterea marginalizării sociale.”declară Erika Stark, directorul DGASPC Arad.

Etapa de votare se desfășoară până pe data de 27 februarie (ora: 00.00). A patra ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială va avea loc marți, 21 martie 2017, la Ateneul Român din București.

Evenimentul celebrează Ziua Mondială a Asistenței Sociale și recompensează performanța și excelența celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea asistenței sociale și la promovarea profesiei de asistent social în anul 2016.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGASPC Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare