„Dezorientatul“ Igaş, amendat de poliţişti

Publicat de actualitati-arad in 08 Mar, 2013 | 1 Commentariu

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFostul ministru de Interne, Constantin Traian Igaș, a fost oprit de polițiștii din Arad, care l-au amendat pentru că circula cu farurile stinse noaptea, nu purta centura de siguranță și nu avea la el permisul de conducere.

Conform pressalert.ro, senatorul Traian Igaş a avut surpriza să fie tras pe dreapta de un echipaj al Poliţiei Rutiere din Arad, săptămâna trecută. Agenţii au observat că o maşină pleca din parcarea unui restaurant cu farurile stinse.

Când au oprit autoturismul, oamenii legii au avut surpriza să constate că la volan se afla fostul lor şef, senatorul Traian Igaş, care nu avea centura de siguranţă pusă. Când i-au solicitat permisul de conducere, pedelistul a declarat că nu-l are la el.

Agenţii i-au întocmit un proces verbal de contravenţie, i-au dat avertisment, plus mai multe puncte de penalizare. Surse din Poliţia Arad au declarat pentru pressalert.ro că fostul ministru a consemnat la rubrica observaţii “lipsă de orientare”.

Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere, comisarul şef Dorin Goilean, a declarat că nu poate da informaţii despre fapte contravenţionale comise de persoane fizice.

Share Button

comentarii

1 comment

  1. igas migas says:

    bine, cand o sa amendeze si cefele late sau jumatate din soferii aradului care circula fara semnalizare chiar o sa insemne ceva. nici o scofala n-au facut cu igas

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare