Despre biomasă și soluții energetice eficiente, la CCIA Arad

Publicat de actualitati-arad in 31 Aug, 2015 | Parerea ta

Forum de prezentare_ccia aradCamera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în parteneriat cu Forest and Biomass Services Romania S.A., organizează joi, 3 septembrie 2015, la ora 11:00, la sediul instituției de pe strada Cloșca, nr. 5 (sala 14) forumul de prezentare intitulat “Moving to renewable energy with biomass”.

Evenimentul este adresat companiilor consumatoare de mari cantități de energie, precum și celor care doresc o soluție verde pe termen lung, pentru a se proteja împotriva fluctuației în ceea ce privește prețul gazului.

În cadrul forumului vor fi prezentate soluții energetice eficiente, care au ca scop reducerea cheltuielilor de consum.

Participarea este gratuită. Pentru confirmare, persoană de contact din partea CCIA Arad este Anamaria Marc: Telefon: +40.730.188 296, email: anamaria.marc@ccia-arad.ro.

La finalul evenimentului, participanții sunt invitați la o sesiune liberă de discuții, unde au oportunitatea de a lega parteneriate în domeniu.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare