Desert cu fructe și frișcă

Publicat de actualitati-arad in 14 Aug, 2015 | Parerea ta

Ingrediente:

Pentru cremă:

o cutie Mascarpone (250 gr.)

o ciocolată

un gălbenuș

o lingură zahăr

o lingură cacao

Pentru frișcă:

o cutie smântână lichidă (200 ml.)

un plic întăritor de frișcă

2- 3 linguri zahăr

Decor:

Zmeură, nucă măcinată sau migdale

3-4 pișcoturi

Mod de preparare:

Se topește ciocolata la foc mic, se adaugă gălbenușul, mascarpone, zahărul și cacao. Se mixează bine până se omogenizează și se pune la la frigider, cam 20 de minute.

Se prepară frișca din smântâna lichidă, întăritorul de frișcă și zahărul.

Se pregătesc pahare mai mare în care se pune câte o lingură de cremă de ciocolată și mascarpone, apoi o lingură de frișcă.

Se presară migdale sau nuci măcinate și se pune zmeura.

Se repetă procedura, apoi se pun și pișcoturi deasupra și se pune la frigider cel puțin 3 ore înainte de servire.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare