Deputatul Eusebiu Pistru s-a răsturnat cu o motoparapantă

Publicat de actualitati-arad in 10 Jun, 2013 | Parerea ta

fotoDeputatul PDL de Arad Eusebiu Pistru s-a răsturnat cu o motoparapantă, la aterizare, la sfârşitul săptămânii trecute, în urma unui zbor de agrement, parlamentarul nefiind însă rănit, ci având doar hainele stropite cu combustibil scurs din rezervor.

Incidentul a avut loc în cadrul unui eveniment aviatic desfăşurat pe aerodromul din localitatea arădeană Şiria, unde deputatul Eusebiu Pistru a făcut un zbor de agrement cu o motoparapantă.

Pistru, fost sceretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, se afla în motoparapantă pe locul din spate, în faţă fiind pilotul, iar zborul deasupra aerodromului a durat aproximativ 15 minute.

La aterizare, paraşuta aparatului de zbor a fost trasă puternic în faţă de vânt, iar vehiculul s-a răsturnat.

În urma incidentului, deputatul nu a suferit răni, dar hainele i-au fost stropite cu carburant scurs din rezervor.

“Nici nu-mi pot explica ce s-a întâmplat, pur şi simplu ne-am răsturnat. A fost primul zbor al meu cu un astfel de aparat dar l-aş repeta fără emoţii”, a declarat, luni, pentru Mediafax, Eusebiu Pistru.

“Nu am fost de faţă, dar am aflat pentru că a ajuns acasă mirosind puternic a benzină. M-am liniştit pentru că nu era rănit”, a adăugat soţia deputatului, Geanina Pistru.

Pilotul a afirmat că a fost vorba de o rafală de vânt care a dezechilibrat aparatul şi că s-a mai confruntat cu astfel de situaţii.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare