Deputatul Calimente, în direct la TV: „Băsescu este un fascist“

Publicat de actualitati-arad in 10 Sep, 2015 | Parerea ta

calimenteDeputatul PNL de Arad Mihăiţă Calimente şi preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Iorga-Palaz, s-au contrat dur în direct la B1 TV, pe tema refugiaţilor şi pornind de la o declaraţie a fostului preşedinte Traian Băsescu, care declarase că ”România, tară creştină, ortodoxă”, nu ar trebui să primească imigranţi.

”Preşedintele Băsescu are o poziţie xenofobă şi fascistă (…) Băsescu a spus exact ce spune Orban din Ungaria (n.r. premierul maghiar Viktor Orban). Că nu ne permitem este un lucru şi că nu-i dorim, că suntem xenofobi şi fascişti (n.r. este altul). Adică poziţia exactă pe care o are fostul preşedinte Băsescu spunând că noi nu putem trăi lângă musulmani”, a declarat Mihăiţă Calimente.

Pus de Iorga-Palaz să explice legătura dintre Băsescu şi fascism, Calimente a continuat: ”Asta au făcut fasciştii. Nu au putut trăi lângă evrei şi i-au deportat”.

Moderatoarea emisiunii de la B1 TV l-a avertizat pe Calimente că face afirmaţii grave, dar acesta a precizat că şi le asumă. ”Pai îmi asum. Băsescu este un fascist. Are un comportament fascist şi Ungaria”, a spus penelistul, citat de reportervirtual.ro.

Ulterior, Calimente l-a atacat pe Iorga-Palaz, spunându-i că nu reprezintă ”nimic” şi că este ”reprezentarea prostiei întruchipate”.

sursa: gandul.info

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare