Deputatul arădean Ștefan Dalca, exclus din PP-DD

Publicat de actualitati-arad in 03 Dec, 2014 | Parerea ta

dalcaMai mulți deputați PP-DD au fost excluși din partid, printre aceștia fiind și arădeanul Ștefan Dalca.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a fost înştiinţat miercuri, prin intermediul unei scrisori semnate de preşedintele Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD), Simona Man, că grupul PP-DD nu mai poate să existe în Camera Deputaţilor, motivul fiind că au rămas doar şase membri ai partidului, iar legea prevede că trebuie să fie minimum zece.

„A fost şi o scrisoare de la doamna Simona Man în care ne înştiinţează că au rămas doar şase membri ai PP-DD în Camera Deputaţilor. Conform regulamentului, în acest moment grupul PP-DD nu mai poate să existe pentru că, în conformitate cu legea, trebuie să fie minimum zece. S-a ridicat problema că unii membri ai PP-DD au făcut contestaţie la tribunal privind pierderea dreptului de membru şi urmează să ne dea un răspuns Comisia juridică“, a precizat secretarul Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Deputatul PP-DD Tudor Ciuhodaru a declarat miercuri că mai mulţi parlamentari, membri ai grupului PP-DD din Camera Deputaţilor, au fost excluşi din partid, în cursul nopţii de marți spre miercuri, precizând că această decizie va fi contestată la Comisia Naţională de Etică.

Liderul deputaţilor PP-DD, Daniel Fenechiu, a anunţat, miercuri, pe Facebook, că Daniel Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Ştefan Dalca, Gabriela Anghel şi Mihai Deaconu au fost excluşi din partid.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare