Ziarul electronic al arădenilor

Deputaţii îşi vor promova activitatea pe Facebook şi pe Youtube

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat un memorandum intern privind derularea unui proiect social media care va consta în realizarea de interviuri video cu deputaţii, intitulat „O zi cu deputatul tău”, în scopul promovării online a activităţii acestora.

Proiectul, potrivit secretarului Camerei, Ioana Bran, constă în realizarea de inteviuri video cu deputaţii şi în urmărirea activităţii unui deputat pe durata unei zile întregi.

În interviuri, deputaţii vor exprima opinii referitoare la teme legislative de interes public, iniţiative legislative aflate în dezbatere sau vor prezenta activitatea parlamentară a lor sau a grupului din care fac parte.

Potrivit proiectului, un interviu nu va dura mai mult de 5 minute, iar nominalizarea deputaţilor intervievaţi va fi făcută de fiecare grup parlamentar.

La începtul fiecărei luni, fiecare grup va transmite Direcţiei social media numele unui parlamentar pentru interviu pentru luna în curs, iar clipurile realizate vor fi postate pe canalele oficiale ale Camerei Deputaţilor – Youtube şi Facebook, coordonarea proiectului fiind făcută de Direcţia social media a Camerei.

sursa: Mediafax

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.