Depistați în trafic, fără permise de conducere

Publicat de actualitati-arad in 24 Apr, 2017 | Parerea ta

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Arad au depistat, în trafic, mai multe persoane care au condus autovehicule, fără a deține permise de conducere.

Pe raza municipiului Arad a fost depistat un bărbat, de 30 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea pe Bulevardul Revoluției un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce, iar pe strada Horia, un tânăr, de 17 ani, din Arad, care conducea un moped, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, pe DC 103, pe raza localității Peregu Mare, a fost depistat un bărbat, de 39 de ani, care conducea o motocicletă, fără a deține permis de conducere.

Pe DJ 794, în localitatea Satu Nou, a fost identificat un tânăr, de 18 ani, din Vânători, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere. Pe DJ 793/A, pe raza localității Tăgădău, a fost depistat un bărbat, de 38 de ani, din Craiva, care conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

În orașul Lipova a fost depistat un tânăr, de 20 de ani, din Mașloc, în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare penale.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare