Ziarul electronic al arădenilor

Depistați în trafic, fără permise de conducere

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Arad au depistat, în trafic, mai multe persoane care au condus autovehicule, fără a deține permise de conducere.

Pe raza municipiului Arad a fost depistat un bărbat, de 30 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea pe Bulevardul Revoluției un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce, iar pe strada Horia, un tânăr, de 17 ani, din Arad, care conducea un moped, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, pe DC 103, pe raza localității Peregu Mare, a fost depistat un bărbat, de 39 de ani, care conducea o motocicletă, fără a deține permis de conducere.

Pe DJ 794, în localitatea Satu Nou, a fost identificat un tânăr, de 18 ani, din Vânători, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere. Pe DJ 793/A, pe raza localității Tăgădău, a fost depistat un bărbat, de 38 de ani, din Craiva, care conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

În orașul Lipova a fost depistat un tânăr, de 20 de ani, din Mașloc, în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare penale.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *