Ziarul electronic al arădenilor

Depistați sub influența alcoolului la volan

Polițiștii au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care au condus sub influența alcoolului.

Polițiștii din Ineu au depistat, pe raza localității, un bărbat de 56 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,00 mg./l. alcool pur în aerul expirat și un tânăr de 28 de ani, din Seleuș, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79 A, având o alcoolemie de 0,75 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Biroului Rutier au depistat, pe raza municipiului, un cetățean turc de 22 de ani, în timp ce conducea pe Bulevardul Revoluției un autoturism, având o alcoolemie de 0,63 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și pe strada Tribunul Dobra, o tânără de 28 de ani, din Pecica, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolmie de 0,61 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Secției nr. 8 Rurală Săvârșin au depistat pe D.J. 707, pe raza localității Petriș, un bărbat de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,55 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.