Depistat de jandarmi în timp ce comercializa materiale pirotehnice

Publicat de actualitati-arad in 07 Dec, 2016 | Parerea ta

În această perioadă premergătoare sărbătorilor de iarnă, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad desfășoară acțiuni ce au drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor de comerț ilicit inclusiv cu produse specifice sărbătorilor.

Pe timpul desfășurării unei astfel de acțiuni, în zona pieței din localitatea Gurahonț a fost depistată o persoană care oferea, spre comercializare, cutii cu materiale pirotehnice. Asupra acesteia au fost găsite 436 articole care sunt interzise deținerii și folosirii neautorizate.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un bărbat domiciliat în comuna Almaș din județul Arad.

Având în vedere faptul că ”orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept” constituie infracţiune, conform prevederilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materialelor explozive, republicată, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării și predării lor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare