Delimitarea și numerotarea secțiilor de votare, pe site-ul Prefecturii Arad

Publicat de actualitati-arad in 04 May, 2016 | Parerea ta

comunicat presaPentru alegerile locale din acest an, la nivelul Județului Arad au fost constituite o circumscripție  electorală județeană, o circumscripție electorală municipală, nouă circumscripții electorale orășenești și 68 circumscripții electorale comunale.

Reamintim că datele de contact ale acestora se află postate pe siteul web al Instituției Prefectului – Județul Arad, www.prefecturaarad.ro, secțiunea Alegeri locale 2016.

În același loc se poate consulta începând de astăzi și un fișier care cuprinde numerotarea și delimitarea secțiilor de votare ce vor fi constituite la nivelul tuturor localităților din Județul Arad.

Delimitarea secțiilor de votare va fi adusă la cunoștința cetățenilor și de primării, prin publicații.

Pentru alegerile locale din acest an, în Județul Arad vor fi constituite 437 secții de votare, din care 115 vor fi în Municipiul Arad, 60 în orașe și 262 în comune.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare