Ziarul electronic al arădenilor

Debut „promițător“. Un ministru a căzut la intrarea în Guvern

Membrii Guvernului Grindeanu au mers, miercuri seara, la Palatul Victoria pentru a participa la prima şedinţă a noului Executiv, cu trei microbuze în care se aflau şi preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu.

Unul dintre miniştri, Toma Petcu, ministrul Energiei, s-a împiedicat şi a căzut pe treptele de la intrarea în Guvern.

Primii care au coborât din cele trei microbuze au fost premierul Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu. Ei au fost întâmpinaţi la intrare de către Dacian Cioloş care i-a însoţit în clădirea Guvernului.

În timp ce urca pe scări, unul dintre miniştri, Toma Petcu, s-a împiedicat şi a căzut, însă a reuşit să se ridice repede.

Prima şedinţă a guvernului Grindeanu a fost programată pentru ora 21.00.

Guvernul Sorin Grindeanu a primit, miercuri, votul de învestitură din partea celor două Camere ale Parlamentului. Parlamentarii au acordat încrederea cabinetului cu 295 de voturi „pentru” şi 133 „împotrivă”.

Noii miniştri au deus jurământul de învestire în funcţie la Palatul Cotroceni, în prezenţa preşedintelui României, Klaus Iohannis şi a preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului, Liviu Dragnea, respectiv Călin Popescu-Tăriceanu.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *