De fapt, struţul nu îşi bagă capul în nisip.

Publicat de actualitati-arad in 20 Aug, 2013 | Parerea ta

Acesta este un mit foarte răspândit dar, totodată, fals care poate proveni din obiceiul struţului de a se ascunde de prădători în tufişuri (cu gâtul aproape de sol), din modul cum acesta îşi procură hrana (scurmând pământul) sau apa.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Stiati ca

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare