De ce rămâne Seculici interimar la PDL Arad

Publicat de actualitati-arad in 15 Jun, 2013 | Parerea ta

Picture-005-300x2061Gheorghe Seculici a explicat, sâmbătă, de ce a decis să rămână președinte interimar la PDL Arad, după ce la începutul lunii iunie a anunțat că se retrage de la șefia organizației județene.

Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, Seculici susține că nu dorește ca unul dintre cei doi membri care și-au anunțat intenția de a candida la șefia PDL Arad să fie avantajat.

„Bunul simț spune că nu organizezi tu alegerile în care candidezi împotriva unui alt coleg. Pentru că doi dintre membrii PDL Arad și-au exprimat intenția de a candida la președinția partidului, după ce mi-am înaintat demisia, mi s-a părut democratic să rămân eu președinte interimar și nu unul dintre cei doi, până în momentul alegerilor de la nivel județean. În felul acesta, nici unul și nici celălalt nu va fi avantajat și își va putea duce campania în mod corect. Ca să nu mai vorbim de faptul că organizația nu s-a putut decide pe care dintre cei doi să-l numească președinte interimar“, a explicat Gheorghe Seculici.

Acesta a mai adăugat că explicația o dă pentru că a auzit „anumite nedumeriri și chiar jigniri publice“ în ultima perioada. „Sper că acum e mai clar“, a încheiat Seculici.

Gheorghe Seculici a anunțat, în prima zi a lunii iunie, că se retrage de la șefia PDL Arad și a spus că va superviza alegerile pentru o nouă conducere, pentru a avea garanţia că acestea vor fi „corecte“.

Seculici a mai precizat că a luat decizia de a se retrage de la șefia PDL Arad pentru a da posibilitatea unei noi generaţii de a prelua conducerea organizației județene a democrat-liberalilor.

CITITI SI:

Seculici și-a anunțat retragerea de la șefia PDL Arad

Seculici va asigura interimatul la PDL Arad, până la organizarea alegerilor

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
armonianaturii.ro/

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare