Ziarul electronic al arădenilor

DDAC Arad: „Împreună aducem Craciunul copiilor“

Miercuri a fost cea de-a treia zi în care Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad a făcut ca peste o sută de copii proveniti din familii cu venituri reduse să simtită bucuria Sărbătorilor de iarnă. Sania lui Moș Craciun a poposit și astăzi la Cantina Municipală unde  micuții s-au bucurat la venirea „Moșului”, și mai ales, la împărțirea darurilor de Craciun.

Alături de DDAC a fost și Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”. Rectorul UVVG Arad, prof. univ. dr. Coralia Cotoraci a venit însoțită de elevii clasei a III-C, ai Colegiului Național „Dimitrie Țichindeal”, care le-a oferit cadouri copiilor și i-au colindat.

„Timp de trei zile DDAC Arad cu sprijilul Consiliului Local au organizat o masă festivă pentru copilașii noștri, beneficiari de servicii sociale. În fiecare an UVVG Arad este alături de noi pentru că avem un parteneriat care de la an la an se dezvoltă din ce în ce mai mult, iar astăzi ca un lucru inedit, fiind și noi impresionați nu numai copiii noștri, elevii clasi a III-a C de la Colegiul „Țichindeal” au venit pentru a colinda dragii noștri copii. Dorim ca prin aceste acțiuni să le aducem căldură și lumină în suflete acestor copii și familiilor lor. Mă bucură faptul că UVVG Arad de fiecare dată este alături de noi, iar doamna rector prof. univ. dr. Coralia Cotoraci împreună cu „Moșul” și cei mici de la „Țichindeal” au împărțit  cadourile celor mici”, a declarat Oana Pârvulescu, director general DDAC Arad

Cu această ocazie DDAC Arad dorește să le ureze tuturor angajaților, beneficiarilor și colaboratorilor noștri un „Crăciun Fericit” și „La Mulți Ani!”

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DDAC Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *