Ziarul electronic al arădenilor

DDAC Arad a celebrat „Ziua Mondială a Asistenţei Sociale”

5În luna martie a fiecărui an se sărbătoreşte „Ziua Mondială a Asistenţei Sociale”. Evenimentul a fost marcat la Arad de o conferinţă cu tema „Relaţia dintre asistentul social şi beneficiar” organizată de Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară, în colaborare cu celelalte instituţii din municipiul Arad.

În Sala „Ferdinand” a Primăriei Arad, în faţa unei asistenţe numeroase, au luat cuvântul primarul Aradului Gheorghe Falcă, directorul general al DDAC, Oana Pârvulescu şi reprezentanţi ai mediul academic arădean.

Întâlnirea de astăzi a dovedit încă o dată că DDAC Arad împreună cu Consiliul Local Arad acordă o importanţă deosebită fenomenului de asistenţă socială, mai ales în cadrul colectivităţii arădene. Deloc de neglijat este sprijinul acordat de către ONG-uri, mediul academic, societăţile comerciale şi nu în ultimul rând aportul din exterior al societăţii arădene, această colaborare reflectându-se în serviciile de calitate oferite de către DDAC Arad.

„Cu ocazia Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, DDAC Arad ca principal furnizor de servicii şi beneficii sociale pe raza municipiului Arad a dorit să celebreze această zi importantă printr-o conferinţă pe care am organizat-o în parteneriat cu alte instituţii publice din Arad. Mă bucur că se acordă o importanţă atât de mare fenomenului de asistenţă socială, că avem o colaborare atât de bună cu ONG-urile şi mediul academic arădean şi nu pot să nu amintesc sprijinul total acordat de Consiliul Local al Municipiului Arad” a declarat Oana Pârvulescu, director general al DDAC Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DDAC Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.