Ziarul electronic al arădenilor

DDAC Arad: Adeverință de la școli pentru dosarele de alocație și hrană

comunicat-presa-11-300x218În atenţia beneficiarilor de alocaţie pentru susţinerea familiei, conform legii nr. 277/2010 şi de hrană la cantina municipală Arad, conform Legii nr. 208/1997, facem cunoscut următoarele:

În conformitate cu prevederile Legii nr. 277/2010 şi Legii nr. 208/1997, titularul dosarului de alocaţie pentru susţinerea familiei şi a dosarului de hrană la Cantina municipală Arad, are obligaţia de a depune la dosarele respective, la începutul anului şcolar, o adeverinţă eliberată de unitatea de învăţământ la care sunt înscrişi copiii, care să ateste că aceştia frecventează o formă de învăţământ organizată potrivit legii, dacă beneficiază sau nu de bursă şcolară și nu au repetat anul școlar 2015 – 2016.

Adeverinţa mai trebuie să conţină numele şi prenumele copiilor, precum şi codul numeric personal al acestora.

În cazul neprezentării acestei adeverinţe, până la data de 25.10.2016, dreptul la alocaţie şi la hrană încetează în luna următoare celei în care beneficiarul nu îndeplineşte respectiva condiţie.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DDAC Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *