Darul Familiei Regale pentru biserica din Săvârșin

Publicat de actualitati-arad in 27 Dec, 2014 | Parerea ta

Slujba-de-Craciun-26dec2014-GPrincipesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, care au petrecut Sărbătoarea Nașterii Domnului la Domeniul Regal de la Săvârșin, au oferit un dar bisericii din comună.

Principesa Margareta și Principele Radu au luat parte, vineri, la slujba celei de-a doua zile de Crăciun, oficiată la biserica ortodoxă din Săvârșin de IPS Timotei, arhiepiscopul Aradului, alături de părintele paroh Călin Mădăluță.

„La sfârșitul slujbei, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au oferit în dar parohiei o lucrare în sidef reprezentând Nașterea Domnului, adusă de la Ierusalim, unde Familia Regală s-a aflat pentru prima oară, în luna mai a acestui an“, menționează romaniaregala.ro.

Așezământul ortodox românesc de la Ierusalim, de unde provine lucrarea, a fost fondat sub domnia Regelui Ferdinand I, iar la crearea lui a contribuit decisiv Regina Maria.

Ulterior, arhiepiscopul Aradului, alături de părintele paroh și familia sa, au fost invitați la dejun, în sufrageria mare a Castelului Săvârșin, de Altețele Lor Regale.

foto: romaniaregala.ro

CITITI SI:

Crăciun Regal la Domeniul de la Săvârșin

Familia Regală a primit colindători

Mesajul Majestăţii Sale Regele Mihai I de Crăciun

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare