Ziarul electronic al arădenilor

Daniel Tocoian, numit inspector școlar general adjunct al ISJ Arad

comunicat-presa-11-300x218Conform OMENCȘ nr. 5549/17.10.2016, în funcția vacantă de Inspector Școlar General Adjunct al ISJ Arad a fost numit d-nul prof. Daniel Vasile Tocoian.

De asemenea, Casa Corpului Didactic Alexandru Gavra are un nou director, și anume d-na prof. Oana Doina Vereșezan, numită prin OMENCȘ nr. 5556/17.10.2016. Ambii sunt numiți în funcție, prin detașare în interesul învățământului, până la organizarea concursului de către Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2016-2017.

Daniel Vasile Tocoian, profesor de matematică, a fost timp de 10 ani, director la Școala Gimnazială Aron Cotruș iar Oana Doina Vereșezan, profesor de limba și literatura română la Liceul Tehnologic „Ion Creangă Curtici”, a fost și director în perioada 2008-2012.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *