Arădeanul Daniel Funeriu şi-a depus candidatura la preşedinţia PMP

Publicat de actualitati-arad in 05 Jun, 2014 | Parerea ta

funeriuFostul ministru al Educației, arădeanul Daniel Funeriu şi-a depus, joi, candidatura la preşedinţia Partidului Mişcarea Populară, el făcând acest anunţ pe contul său de Facebook şi precizând că doreşte ca PMP să fie un partid “apropiat de fiecare comunitate” şi “un promotor al energiilor din societatea românească”.

„Mi-am depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară. Doresc ca această candidatură să fie una generoasă, cu faţa deopotrivă orientată către cei din partid şi din afara lui. Am mult respect pentru membrii partidului care au construit atât de mult într-un timp atât de scurt. Campania de la Timişoara mi-a arătat dorinţa oamenilor de a avea un interlocutor politic apropiat lor“, a scris Daniel Funeriu pe reţeaua de socializare.

El şi-a exprimat dorinţa de a face din PMP un partid “care zi de zi să injecteze încredere în societatea românească”.

„Aş dori ca PMP să fie un partid apropiat de fiecare comunitate, un promotor al energiilor din societatea românească. Vreau ca PMP să se poată prezenta în faţa românilor, oriunde şi oricând, cu fruntea sus!“, mai scrie Funeriu.

Şi Adrian Papahagi şi-a anunţat, joi, într-o postare pe contul de Facebook, depunerea candidaturii la funcţia de preşedinte al PMP.

„Mi-am trimis candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, precum şi la funcţia de vicepreşedinte (pe chestiuni de doctrină şi strategie politică)“, a scris Papahagi.

De asemenea, potrivit unor surse din partid, şi fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu, lider al PMP Dâmboviţa, şi-a depus joi candidatura la preşedinţia PMP, acesta înscriindu-se şi în competiţia pentru o funcţie de secretar executiv, pe politici publice, funcţie care are în subordine comisiile de specialitate ale partidului.

Primul congres al PMP, la care va fi aleasă conducerea partidului, va avea loc sâmbătă, la Palatul Parlamentului.

Congresul PMP va alege prin vot direct preşedintele partidului, vicepreşedinţii, secretarul general, secretarii generali adjuncţi, secretarii executivi ai partidului.

UPDATE

Elena Udrea şi-a anunţat, joi, la sediul PMP, candidatura la şefia formaţiunii, declarând că nu s-a consultat “în mod special” cu preşedintele Traian Băsescu, dar este convinsă că acesta aşteaptă o competiţie în care să câştige cel mai bun.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
armonianaturii.ro/

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare