Daniel Duruş s-a înscris în PSD

Publicat de actualitati-arad in 10 Sep, 2015 | Parerea ta

conferinta de presa PSDConsilierul judeţean independent Daniel Duruş s-a înscris în PSD Arad. „PSD este format din oameni dornici să facă ceva pentru bunul mers al lucrurilor în politică şi în administraţia judeţului.

În activitatea de consilier judeţean, am simţit aproape de fiecare dată afinităţi cu colegii din PSD. Am criticat împreună abuzurile administraţiei PNL, am încercat să atragem atenţia asupra unor prezumptive fapte de corupţie, am criticat construcţiile bugetare făcute pe criterii clientelare.

În perioada următoare, sper ca împreună cu colegii din PSD să reuşim să ne impunem punctul de vedere în Consiliul Judeţean, să spargem monopolul politic pus de PNL asupra acestei instituţii.

Sperăm ca măcar în ultimul an de mandat şi după ce Consiliul Judeţean a fost cutremurat de un scandal de corupţie, să votăm un buget corect, construit pe priorităţile cetăţenilor, nu pe priorităţile politice ale PNL”, a spus consilierul judeţean Daniel Duruş.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare