Ziarul electronic al arădenilor

Daniel Duruş: „PNL Arad forţează creşterea la tarifele de transport în comun“

„PNL Arad  practică o pseudo-politică de dreapta, una primitivă şi deloc prietenoasă buzunarelor arădenilor, atunci când se poate juca cu tarifele serviciilor publice.

Liberalii „vopsiţi”, conduşi de Falcă şi Cionca, o fac întotdeauna în detrimentul cetăţenilor iar majoritatea din Consiliul Judeţean le dă posibilitatea să strângă mereu şurubul. Ultima găselniţă, majorarea preţului la serviciile de transport în comun ale CTP”, afirmă consilierul judeţean PSD Daniel Duruş.

Consilierul social-democrat menţionează că grupul pe care îl reprezintă în CJA a votat astăzi în şedinţă împotriva acestei decizii, la fel cum a făcut şi în vară când PNL Arad determina în acelaşi organism creşterea de tarife la apă potabilă şi canalizare.

„Nici atunci, nici acum liberalii nu au fost capabili să ofere o argumentaţie solidă sau credibilă. Nici pentru noi, nici pentru locuitorii acestui judeţ, care dacă tot le-a mărit Guvernarea PSD salariile, de ce să nu fie jefuiţi de echipa de colindători a lui  Cionca.

Unii precum Sergiu Bîlcea care încearcă să culpabilizeze într-un mod complet lipsit de eleganţă Executivul pentru faptul că se gândeşte la cetăţenii acestei ţări în ceea ce priveşte nivelul de trai.

Atâta ştie şi poate PNL Arad, să crească taxe, impozite, tarife la serviciile publice, fără pic de respect pentru agoniselile cetăţenilor. Un leu aici, 2 lei dincolo, 3 lei în bugetul primăriei şi alţi bănuţi în parohia lui Marinel şi uite aşa se creează excedente bugetare imense pe care domnii din ecuaţie le manevrează ulterior în mod corespunzător. Adică în ideea de a cârpi toate stângăciile administrative pe care tot ei le-au generat.

Nostalgici după „era Băse”, învăţăceii care l-au ajutat să sărăcească acest popor îşi fac acum de cap în administraţie după tiparul învăţat de la fostul lor şef de partid. Acestea nu sunt nici măcar experimente ci răbufniri cinice periodice ale unor indivizi care profită de faptul că arădenii sunt prea buni platnici.

Nu domnilor, nu este demagogie să te lupţi pentru demnitatea, echilibrul financiar al locuitorilor judeţului Arad şi speranţa ca la sfârşitul zilei vor rămâne cu mai mulţi bani în buzunar. Aradul devine o enclavă, un spaţiu unde excesele liberale impuse prin maşina de vot lasă cicatrici tot mai adânci”, afirmă consilierul judeţean PSD Daniel Duruş.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.