Daniel Duruş: „Interimarul de la CJ Arad împarte maşini şi funcţii“

Publicat de actualitati-arad in 20 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPrima preocupare a preşedintelui interimar al Consiliului Judeţean Arad este de a parazita instituţia cu o clientelă politică.

Astfel, dânsul a cerut în cadrul comisiilor de specialitate prin referat alocarea unui autoturism cu cota de combustibil aferentă pentru unul dintre consilierii personali.

„Voi vota împotriva acestei propuneri în şedinţa de plen. Nu este normal ca în timp ce unii directori de instituţii subordonate sau departamente nu au maşini şi combustibil pentru a-şi face treaba, să alocăm resurse pentru consilierii preşedintelui interimar.

Este inacceptabil modul în care preşedintele interimar solicită maşină şi benzină pentru un consilier personal, pe banii cetăţenilor judeţului Arad. Nu cred că un consilier personal trebuie să aibă la dispoziţie resurse pentru deplasări în ţară sau în străinătate, aşa cum solicită preşedintele interimar.

Suspiciunea noastră este că aceste resurse vor fi folosite de activişti politici care vor face campanie electorală pentru PNL, folosind practic bani publici”, a spus consilierul judeţean Daniel Duruş.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare